CHAT-GPT Introductie voor Ondernemingsraden

Evenement
11 maart 2024 (ENG) en 13 maart2024 (NL)

Ontdek de mogelijkheden van een zelfdenkende machine tijdens onze workshop over CHAT-GPT, georganiseerd door internationaal technology lawyer Khaoula El Ahmadi, gespecialiseerd in AI en Privacy, in samenwerking met Incitamentum. CHAT-GPT is in staat op basis van alle beschikbare informatie op het internet analyses te maken, teksten te schrijven, samenvattingen te genereren en teksten in specifieke stijlen te produceren.

Bekijk de aanbodpagina

Is CHAT-GPT een interessante gesprekspartner, een robot die voor je werkt, of iets anders? Hoe kun je er handig mee werken als je het wilt inzetten? Deze vragen ga je zelf ervaren via dummy-accounts tijdens de workshop. De stoelen via Artificiële Intelligentie (AI) ontworpen in het Centraal museum vielen helaas voorover, dus een wondermiddel is AI de nog niet.

De workshop, inclusief een eenvoudige maaltijd, vindt plaats op 13 maart van 16.00 uur tot 20.30 uur in de omgeving van Utrecht. De kosten bedragen € 260,- excl. BTW per persoon. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Indien u een introducee meeneemt, ontvangt u 5% korting. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan tot voor 26 februari via ttajiri@incitamentum.com, t.a.v. Tanea Tajiri. Na aanmelding ontvangt u een betalingsverzoek, en na betaling ontvangt u een bevestiging van de inschrijving. Wees er snel bij om verzekerd te zijn van uw plek!

Geschreven door:
Gepubliceerd op: 2024-01-22 01:21
Bestel het boek

Jobcarving

Eerder verschenen

Herbezinnen

Training uit ons aanbod

Familie opstellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *