Terugblik op jubileumfeest

Blog

Op 5 juli vierde wij met ons netwerk het 10-jarige jubileum van Incitamentum. Incitamentum is Latijn voor Drijfveer, maar ook voor cadeau. Zoals men zegt bij Ubuntu, je bent door de ander, zonder de ander ben je niet.

Wij realiseren ons iedere dag dat ons netwerk ons dierbaar is, ons bij staat, scherp houdt en inspireert. Door ons uit te dagen, mee te denken, te inspireren, juridisch te adviseren, feedback of feed forward te geven en als een warme deken ons te ondersteunen. Na deze tien jaar, zoals we ook bij ons vijf jarige bestaan deden, was het mooi een kadootje uit te delen aan ons netwerk.Natuurlijk zouden we ook nergens zijn zonder klanten, maar daar komt een ander feestje voor!

Galerie slagmaat

We hebben van dit feest genoten, net als 5 jaar geleden bij Galerie Slagmaat te Woerden, door het prachtige optreden van Rick de Leeuw, de enige man die het voor mogelijk acht vriendschap te sluiten met een middeleeuwer uit Brussel. Hij heeft ons weer verrast en het werd een boeiende en ook interactieve avond.
Interactief in het gesprek, maar ook omdat er gewerkt werd aan een schilderij onder leiding van Nienke van der Kooi.

Heerlijke eten; ja ook taart

Onze webmaster Brent Wouda maakte prachtige plaatjes en iedereen had een goed humeur en plezier meegenomen. Dan vergeet je gewoon de storm die die avond rond raasde. Als kers op de taart, oh ja er waren ook taartjes, waren er de heerlijk hapjes van Tante Ivy’s tasty Kitchen, door jobcarver Ivy Powel verzorgd. Een prachtig moment om te koesteren!

Geschreven door:
Gepubliceerd op: 2023-09-04 01:39
Bestel het boek

Jobcarving

Training uit ons aanbod

Leidinggeven plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *