Type Training:
Eéndaagse training Tijden: 9.30-18.30 uur, ontvangst met koffie vanaf 9.00 uur Kosten: € 841,- per persoon, inclusief lunch, locatie en BTW Locatie: centraal gelegen, bereikbaar met auto en OV

Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

WOR en EOR

U heeft of krijgt een OR en weet niet precies wat de spelregels zijn. Wettelijk bent u verplicht om een ondernemingsraad te organiseren, maar als dat uw enige motivatie is, overheerst waarschijnlijk al snel het gevoel dat andere zaken een hogere prioriteit genieten. Terwijl medezeggenschap u ook vele mogelijkheden biedt.

Medezeggenschap kan voor u een bron van informatie zijn over de verhoudingen binnen uw bedrijf. Ook kan het dienen als toegang tot de (verborgen) kennis en expertise van uw medewerkers. De OR als kritische sparringpartner houdt u scherp. En een goed functionerend OR zal in ieder geval het draagvlak voor uw beleid vergroten. Juist daardoor krijgt medezeggenschap  een toegevoegde waarde.

In deze training frissen wij uw kennis over de WOR op, maar gaan we vooral in op uw rol als WOR-bestuurder. We richten ons met u op het optimaliseren van de samenwerking met uw ondernemingsraad.

Voor buitenlandse WOR-bestuurders zonder kennis van de WOR bieden wij een aparte training aan in het Engels.

De training wordt verzorgd door Jeannette van Dongen, expert op het gebeid van arbeidsverhoudingen, Jaap Hemmes, ondernemer en Ivy Powel, trainer medezeggenschap en ambtelijk secretaris a.i.

Resultaat:
Uw kennis over de WOR is opgefrist, uw rol als WOR-bestuurder is helder en duidelijk. U heeft voldoende handvaten om de samenwerking met uw OR te optimaliseren