Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Wet op de Ondernemingsraden (WOR)

WOR-kennis en praktijk

Voor wie

Hoe zit het nu precies? Is het artikel 25 of 27? Is het advies plichtig of instemming plichtig? Mag ik over dit onderwerp nu iets zeggen of niet? Als de overheid iets voorschrijft, heb ik dan als medezeggenschapsorgaan (EOR/COR/COR/OR/PVT) er nog iets over te zeggen of niet?

Wat kunt u verwachten

U maakt kennis met de wet of verdiept uw kennis, door goede uitleg maar ook het interactief behandelen van de wet. Dit aanbod kan toegespitst worden op actuele vragen of uitgebreid worden met andere onderwerpen.
Het aanbod kan in aangepaste vorm ook voor Management en HRM aangeboden worden.

Toelichting

Een WOR- training maakt duidelijk welke rol iedere speler binnen de WOR (Wet op de Ondernemingsraden) heeft. Wat zijn verplichtingen en procesvoorwaarden, wat is grijs gebied, en hoe maak je vooral werkbare afspraken?

Een medezeggenschapsorgaan heeft recht op 5 trainingsdagen volgens de WOR, die maken dat het team beter gaat functioneren, up to date blijft, en effectiever kan werken.

Rolverdeling en herkennen welke rol je speelt binnen de WOR is van groot belang om misverstanden te voorkomen, en zal altijd aan de orde komen. De achterban betrokken houden bij het werk van medezeggenschap is ook een heel belangrijk aandachtspunt.

Incitamentum, net even anders

Onze erkende medezeggenschapstrainers, en onze collega’s met verschillende expertise, kunnen een passend aanbod realiseren waardoor de professionaliteit van de het medezeggenschapsorgaan groeit en steeds weer stappen maakt.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Europese ondernemingsraad
  • PVT
  • Individuele coaching
  • Persoonlijk leiderschap