Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Vaardigheden in medezeggenschap

Noodzakelijke praktijkoefening

Voor wie

U heeft zitten genomen in een medezeggenschapsorgaan en krijgt te maken met veel stukken die u moet lezen en inzichten daarover. Het overvalt u of u vindt het best lastig.

Wat kunt u verwachten

U leert stukken te lezen opeen andere manier, stukken te schrijven, een opzet maken voor een advies en het stellen van positief kritische vragen.

Toelichting

Een topvoetballer oefent iedere dag op zijn spel. Uw directie is zo’n topper in het lezen van stukken, zij doen het dagelijks. U niet. Maar een goede amateur is ook een prachtige voetballer. U kunt door oefening en tips ook heel ver komen in het begrijpen en verwerken van informatie.

We leren u hoe u ingewikkelde stukken terug kunt brengen tot behapbare en begrijpelijke stukken. Zo verslikt u zich niet in deze stukken.

U vindt het wellicht moeilijk om zaken op papier te zetten of onder woorden te brengen. Met een aantal handvatten wordt ook dit voor een prettig uitdaging en niet een obstakel.

Incitamentum, net even anders

Onze erkende medezeggenschapstrainers met veel ervaring in dit soort processen, en onze collega’s met verschillende expertise, verzorgen de training met veel respect voor alle deelnemers. Geen vraag is gek of dom, leren mag ieder moment.
Deze training is ook geschikt voor verenigingen end.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Individuele coaching
  • Persoonlijk leiderschap