Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Systemisch werken

Organisatieopstellingen

Voor wie

U ziet herhalende patronen in uw organisatie die maar niet doorbroken worden. U wilt graag verandering in uw organisatie, maar ervaart weerstand. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u eens naar uw organisatie wil kijken om op een andere manier een analyse te maken van de huidige stand van zaken.

Wat kunt u verwachten

U ontvangt inzichten die uw aanpak kunnen verbeteren en meer inzicht geven. Soms komt er een inzicht dat bijvoorbeeld de klant totaal niet in beeld is, dat lijkt raar maar het gebeurt. Door een dergelijk inzicht kan meteen een verbeterplan ontwikkeld worden.

Toelichting

Het is wellicht voor u een wat ongebruikelijke werkwijze, ooit ontwikkelt op basis van oude inzichten door Bert Hellinger. Iedere samenwerking tussen mensen leent zich voor een opstellingsmethode om tot meer inzicht te krijgen.

Het vraagt een mate van concentratie, het is geen rollenspel, maar biedt een ander soort verdieping. De methode gaat minder of praten en meer over gewaar worden van patronen en verhoudingen, inzet en betrokkenheid.

Incitamentum, net even anders

Een aantal collega’s hebben de door de overheid erkende opleiding voor professionele coach gevolgd bij het Phoenix instituut en/ of het Hellinger instituut en beheerst de methode om met opstellingen te werken.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Succesvol onderhandelen
  • Scenario denken
  • Strategisch positioneren