Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Systemisch Werken Team Coaching

Familieopstellingen

Voor wie

Voor mensen die merken dat hun organisatie of hun leven herhalende patronen laten zien, die niet productief zijn, dwarszitten, of potentieel belemmeren.

Wat kunt u verwachten

Systemische werken is een manier waarbij de leervraag naar de verandering helder wordt gemaakt en deze door een opstelling inzichtelijk wordt gemaakt.

Toelichting

Systemisch werken is een methode ontwikkeld door Bert Hellinger die voorbij gaat aan het doodpraten van situaties zonder resultaat, en heel effectief op een bijzondere wijze nieuwe inzichten geeft en veranderingen in gang zet.

De methodiek leert kijken, ervaren en doorgronden op een manier die het best te benoemen is met de Duitse uitdrukking ‘verstehen’.

Dit proces wordt uitgevoerd en begeleidt door erkende coaches die een driejarige door de overheid erkende professionele coach opleiding met deze methodiek hebben doorlopen en uitgebreide ervaringen hebben met opstellingen.

Incitamentum, net even anders

De professionals van Incitamentum kunnen mensen raken. Het gaat over echte aandacht, over contact maken. Een verdieping gaan we niet uit de weg, zeker niet als die leidt tot een dieper begrip en aanzet tot ontwikkeling.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Organisatieopstellingen
  • Diversiteit
  • Team coaching