Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Succesvol onderhandelen

Onderhandelen kun je leren

Voor wie

U onderhandelt voor uw organisatie commercieel of binnen arbeidsverhoudingen en wil graag beter worden in het onderhandelen of uw eigen werkwijze weer eens onder de loep nemen om deze effectiever in te kunnen zetten.

Wat kunt u verwachten

U krijgt inzicht in de stappen van een onderhandelingsproces. U leert rollen herkennen, en u verplaatsen in de rol van de ander en er wordt stil gestaan bij het voorbereidingswerk. Heeft u reeds ervaring met onderhandelingen, dan wordt deze ervaring zeker benut door de interactieve stijl. We dagen u natuurlijk ook uit!

Toelichting

Onderhandelen is niet meteen handjeklap, er gaan fase aan vooraf en voorbereiding. Soms worden die fasen niet gezien en leidt het tot een onaangenaam gevecht, of ontbreekt zicht op wederzijdse belangen.
Een einddoel stellen voor uzelf is toch een beetje anders dan met uw auto van A maar B reizen, er kan soms wat anders nodig zijn om uw doel te bereiken.

Incitamentum, net even anders

Onze erkende medezeggenschapstrainers, en onze collega’s met verschillende expertise, kunnen een passend aanbod realiseren waardoor de professionaliteit van de het medezeggenschapsorgaan groeit en steeds weer stappen maakt.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Individuele coaching
  • Persoonlijk leiderschap
  • BOG