Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Samenwerken

Mensen zijn sociale wezens en werken al sinds mensenheugenis samen in een groep. De ogenschijnlijk vanzelfsprekende samenwerking van vogels die in een zwerm vliegen zonder onderlinge afspraken: zo vanzelfsprekend zouden we het graag vaker zien tussen mensen. Een goede samenwerking geeft immers positieve energie.

In de praktijk loopt samenwerken niet altijd als vanzelf en ligt het aan het soort werk wat voor afspraken je zou willen maken of nodig hebt om goed te kunnen samenwerken.

Samenwerken kan niet los gezien worden van individuele inzet, verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Samenwerken heeft ieder individu als bouwsteen nodig voor de groep. Incitamentum heeft zich een aantal methoden eigen gemaakt die behulpzaam zijn bij het prettig samenwerken in groepen, bij het effectief communiceren in groepen, en bij het productief focussen als groep.

U wilt de samenwerking verbeteren of laten groeien in uw bedrijf, op uw afdeling of met uw team? Neem dan contact op met: info@incitamentum.com of maak een afspraak via: 06 8156 71 50.

Deze training wordt gegeven door: