Type Training:
3-daagse training

Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Korting:
Bij aanmelding van 2 of meer personen kan er sprake zijn van een korting.

Persoonlijk Leiderschap

Leer kijken naar jezelf

Er worden veel cursussen aangeboden over persoonlijk leiderschap en waarom zou jij kiezen voor een training bij Incitamentum?

Wij denken dat wij iets unieks te bieden hebben, waarom?

Incitamentum is latijn voor drijfveer, en die naam hebben we niet zomaar gekozen. Het ontdekken van de eigen drijfveer, of zoals de Engelse taal zegt; ’to find what makes you tick’, is volgens ons team essentieel om te bouwen op wat je wil bereiken in het leven.

Wat we aanbieden is geen quick fix, of het eerst afbreken van je persoonlijkheid en dan weer opbouwen (wie verzint dit?). Iedereen komt met bagage waar veel waardevols inzit, ook al herken je dat niet meteen als zodanig. Wat wij bieden gaat om jou, om te ontdekken wie je bent en wat je werkelijk zelf wil en nodig hebt.

In de cursus leiderschap leer je kijken naar jezelf, de bagage die je hebt meegekregen en die je gevormd heeft. Je leert dit alles te wegen voor jezelf, het goede mee te nemen en te koesteren, hetgeen je niet meer past terug te geven en er afstand van te nemen.

De volgende stap is te kiezen wat bij jou past en te kiezen waar je mee verder wil, uiteindelijk gaat het om de stap om voor jezelf te gaan staan. Dat is het cadeau wat je jezelf geeft met deze training.

Let op: Bij voldoende aanmeldingen van Engelstaligen wordt het aanbod ook in het Engels gegeven!

Resultaat:
U heeft een duidelijk plan voor de ontwikkeling van uw persoonlijk leiderschap op basis van zelfinzicht en eigen gemaakte keuzes

Vervolg:
Vervolg is mogelijk via persoonlijke coaching

Deze training wordt gegeven door:

Interessante blog: