Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Organisatie Opstelling

Uw organisatie, team of bedrijf loopt steeds tegen hetzelfde probleem aan en u vraagt zich af: hoe komt dit toch? Wat kan ik er aan doen?

Een herhalend patroon kan verwijzen naar een diepere oorzaak die verankerd kan zitten in patronen die keer op keer herhaald worden. Vaak is een patroon een prachtig overlevingsmechanisme geworden wat lange tijd zijn nut heeft bewezen. Wanneer het patroon echter de reacties bepaalt en niet langer past bij uw bedrijf of uw werkprocessen, of het veroorzaakt wrijving(en), dan wilt u dit patroon wellicht liever doorbreken en veranderen.

In dat geval kan het wenselijk zijn te onderzoeken waar het patroon vandaan komt. Er kan dan opnieuw worden gekeken of het patroon behouden moet blijven of veranderd moet worden. Het kan ook nodig zijn om aandacht te besteden aan heridentificatie.

Opstellingen maken gebruik van intuïtief ervaren, weten en beleven. Het is een bijzondere methode die tot nieuwe inzichten kan leiden. Het kan ook bevestigen wat u al langere tijd vermoedt. Het geeft u in ieder geval een mogelijkheid niet steeds tegen dezelfde steen te stoten.

Deze training wordt ook gegeven door Miriam Kaptein

Wanneer u geïnteresseerd bent in de methode van opstellingen, dan kunt u mailen naar: info@incitamentum.com, of intake gesprek regelen via nummer: 06 81 56 71 50

Deze training wordt gegeven door: