Locatie:
Nader overeen te komen

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Leiderschap

Het ontwikkelen van uw eigen leiderschapsstijl is van groot belang om u ‘senang’ te voelen in uw rol. Voorbeelden van leiderschap zijn verschillend en wellicht niet passend voor u. Speciaal voor vrouwen spelen culturele patronen en een gebrek aan voorbeelden een grote rol. Voor mannen die een eigen stijl van leidinggeven willen ontwikkelen, kan dit ook een punt zijn. Mannelijkheid en vrouwelijkheid zijn belangrijke factoren in het ontwikkelen van de eigen leiderschapsstijl. Hier ziet u een try-out van een aanbod van persoonlijk leiderschap van een klant.

Door wie laat u zich graag inspireren? Wat past bij uw karakter? Welk deel van uzelf kan worden uitgedaagd, passend bij de werksituatie waarin u zich bevindt?

Uw stijl van leidinggeven moet u passen als een mooi maatpak, want onechtheid wordt snel doorgeprikt. Inspirerend zijn voor uw omgeving, kunnen coachen, kunnen anticiperen, het bedrijfsresultaat en uw medewerkers kunnen dienen op geheel eigen wijze: dat is de inzet bij onze aanpak ten aanzien van leiderschap.

We bieden leiderschapsontwikkeling aan voor individuen en voor groepen, extern, in company, en zelfs (deels) on the job. Het is geheel aan u!

Onze trainingen worden als maatwerk aangeboden op verrassende locaties. Wilt u deze vorm van teambuilding voor uw bedrijf, team of organisatie? Wij horen het graag van u! Onze trainingen kunnen ook in de Engelse taal aangeboden worden.

Deze training wordt gegeven door: