Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Kies jij voor jezelf?

Waarom maken veel jongeren op de arbeidsmarkt toch een valse start? Waarom switchen jongeren verschillende keren naar een andere opleiding? Hoeveel jongeren zitten midden in een opleiding die niet blijkt aan te sluiten bij hun aanleg en hun interesse? Waarom gaan ze niet verder in het beroep waarvoor ze zijn opgeleid? Of haken geheel af en weten niet meer wat ze moeten doen?

Dit zijn vragen waar de jongeren mee worstelen en die leiden tot een grote mismatch in de aansluiting op de arbeidsmarkt.

Werkt uw organisatie met jongeren? En herkent u in de bovengenoemde voorbeelden de jongeren die u begeleidt of met wie u werkt? Merkt u dat ze vaak niet weten wat de arbeidsmarkt van ze verlangt

En zoekt u naar ideeën en manieren om hen te begeleiden en een weg te vinden naar een juiste opleiding/loopbaan? Een keuze waar zij enthousiast van worden en die tevens een goed vooruitzicht biedt op de arbeidsmarkt? Dan is de training ”Kies JIJ voor jezelf?” de juiste training om dit doel te bereiken.

Incitamentum biedt de training ”Kies JIJ voor jezelf?” aan jongeren, schoolverlaters en werknemers die de aansluiting op de arbeidsmarkt niet goed kunnen realiseren. Incitamentum is ervan overtuigd dat de moeizame verbinding met de arbeidsmarkt vooral komt doordat jongeren zich onvoldoende bewust zijn van hun eigen drijfveren. Jongeren worden te weinig gestimuleerd hun eigen plannen te realiseren in een vernieuwde arbeidsmarkt waar motivatie een key issue is.

Meer weten?

Vindt u de training ”Kies JIJ voor jezelf?” interessant en bruikbaar, dan komen we onze aanpak graag mondeling toelichten. Naar behoefte kunnen we een aanbod op maat maken. Bel of e-mail voor een afspraak met:

Deze training wordt gegeven door: