Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Internationaal

Uw bedrijf of uw collega’s werken internationaal. Dit vraagt een andere kijk, één die verder gaat dan uw nationale ervaringen. Hoe verhoud ik me tot deze andere werkgebieden, maar ook: hoe orienteer ik mij op een andere werkomgeving? Hoe werk ik samen met werknemers in een ander land? Wat kan ik verwachten? Hoe kijken ze naar mij als buitenlander?

Er komen veel vragen kijken bij het werken in andere landen. Er zijn ook veel vragen over duurzaam ondernemen in andere landen, en welke uitdagingen je mag verwachten. Of wellicht wilt u een vorm van medewerkersbetrokkenheid organiseren in uw bedrijf in het buitenland? ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Tip! De boeken Fish cant see water (Hammerich en Lewis) en When Cultures Collide (Lewis) laten zien, op basis van landen onderzoek, dat culturele verschillen ons handelen wellicht veel dieper beïnvloeden dan we kunnen waarnemen en beïnvloeden. Wanneer deze verschillen worden genegeerd, geeft dit enorm veel frictie in de samenwerking en de communicatie binnen een bedrijf. Ook het samenvoegen van twee bedrijven kan op het oog gelukt zijn, maar in de praktijk dramatische effecten hebben op de onderlinge samenwerking en daarmee op de effectiviteit van de organisatie een zelfs de productiviteit, omdat cultuurverschillen zijn genegeerd.

U bent geïnteresseerd in ons uitgebreide aanbod, of u wilt er graag eens met ons van gedachten over wisselen?
Mail dan naar: info@incitamentum.com
of bel met: 06 81 56 71 50