Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Internationaal

Een wereldblik

Voor wie

U heeft zitten genomen in een medezeggenschapsorgaan en wil u blik verruimen door inzicht te krijgen in grotere verbanden.

Wat kunt u verwachten

U krijgt kennis over wereldverhouding die invloed hebben op uw eigen werksituatie, omgeving en zelf op uw eigen leven. Naast deze kennis leert u ook waar u invloed op heeft en wat van belang is, en wat u wel kunt zien maar niet kunt beïnvloeden.

Toelichting

Soms zijn internationale ontwikkelingen van grote invloed op ons bestaan, ons werk, onze omgeving. We doorzien niet altijd hoe dit werkt en het is ook geen dagelijkse koek waarmee je wordt geconfronteerd.

Een globaliserende markt en samenleving maakt het onmogelijk dergelijk invloeden uit te schakelen, of ze te negeren, want hun invloed is merkbaar.
Hoe zien die invloeden eruit, op welke wijze grijpen ze in, en wat kun je er wel en niet mee?

Dit programma kan op maat aangeboden worden, maar u kunt zich ook inschrijven en bij voldoende aanmeldingen wordt het voor meerdere deelnemers georganiseerd.

We maken in dit programma gebruik van externe sprekers met toegevoegde waarde.
We zorgen dat het programma niet theoretisch blijft in de zin, dat het ondanks de nodig informatie ook iets kan betekenen in uw werk.
Dit aanbod is nieuw en tot stand gekomen omdat we merken dat veel mensen vragen hebben over de invloed van de globaliserende markt en wat het voor he betekent.

Incitamentum, net even anders

Voor deze training maken we gebruik van ervaren trainers en adviseurs en externe sprekers.
Wij vinden het internationaal verband een boeiend onderwerp wat soms onderbelicht blijft in de dagelijkse drukte van het werk en het leven.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Europese ondernemingsraad Directive
  • BOG
  • Voorzitter en secretaris