Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Individuele coaching

Voor wie

Shit, het overkomt me weer!” – “Waarom overkomt mij dit toch steeds”?
Het is tijd om zelf de controle in handen te nemen! Jij ben de regisseur van je eigen leven. Individuele coaching biedt jouw (medewerker of leidinggevende) de mogelijkheid om bij jezelf stil te staan, bewust te worden van je gedrag en nieuwe patronen en gedachtevorming te vinden.

Wat kunt u verwachten

Individuele coaching is geschikt voor jou als je het meeste uit jezelf wilt halen. Of als je jouw talenten en kernkwaliteiten optimaal wil benutten of wil leren verbeteren en jezelf wil blijven ontwikkelen.

Toelichting

Door het voeren van individuele gesprekken, gaan we samen aan de slag met jouw vraagstuk, die aan de hand van het gekozen traject kan veranderen.
De coach stimuleert en daagt jouw uit, maar jij neemt de verantwoordelijkheid over jezelf. Door confrontatie, zelfreflectie en oefening komt je tot alternatieve mogelijkheden, waarin bewustzijn, keuzevrijheid en autonomie worden vergroot.

Ben jij er klaar voor om meer uit jezelf te halen en leiderschap naar jezelf toe te tonen? Wil jij je talenten en kernkwaliteiten optimaal benutten of leren verbeteren? Of wil jij jezelf continue blijven ontwikkelen?

Incitamentum, net even anders

Onze senior professionals zijn allen ervaren trainers en coaches. De integrale aanpak vanuit visie op mens en organisatie leidt tot optimaal resultaat. De methodieken die gebruikt worden vinden hun oorsprong in TA, NLP en systemisch werken, maar vooral kijken we wat bij u past en u verder brengt.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Coaching on the job
  • Individuele coaching
  • Talent ontwikkelingen
  • Kies jij voor jezelf?
  • Persoonlijk leiderschap

Deze training wordt gegeven door: