Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Groepscoaching

Uw team staat voor of wil graag een nieuwe uitdaging aan gaan. Uw collega’s willen graag  het optimale uit elkaar halen. Er is altijd wel een reden om eens goed naar het functioneren van een groep te kijken. Er kan ook behoefte zijn aan een check-up, om de verhoudingen en de doelen weer eens even helder te krijgen, of om de onderlinge communicatie te verbeteren.

Een begeleider van buitenaf ziet andere zaken dan een insider, en dat werkt verfrissend. Wij begeleiden graag groepen in het verbeteren van hun samenwerking op heel verschillende wijze en passend bij de groep.

Het kan soms van belang zijn dat er een training ‘feedback geven’ vooraf gaat aan de groepscoaching. In alle gevallen is het van belang een gezamenlijke afspraak over de beoogde ontwikkeling te maken; je kunt het een contract noemen, of een gezamenlijk startpunt.

Ons aanbod is maatwerk. De training over feedback kan ook voor verschillende deelnemers gegeven worden. Is het aanbod interessant voor uw eigen bedrijf, team of organisatie, dan horen we dit graag. Ons aanbod kan ook in de Engelse taal aangeboden worden.

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvend advies aan via:
info@incitamentum.com of bel met: 06 81 56 71 50

Deze training wordt gegeven door: