Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Gender Awareness

Voorkom een bias

Voor wie

Organisaties die zonder bias/vooroordelen willen werken en graag een gebalanceerd werknemersbestand hebben, waarin gender niet meer doorslaggevend is voor de organisatie inzet van medewerkers, maar de kwaliteit van de werknemers het uitgangspunt vormt.

Wat kunt u verwachten

Inzicht in hoe bias werkt, en hoe het kan worden voorkomen.

Toelichting

Genderneutraal beleid is nu een hype. #MeToo heeft iets aangeraakt en blootgelegd. Maar wat betekent het eigenlijk voor uw organisatie als u inclusiviteit een warm hart toedraagt? Man en vrouw, mannelijkheid en vrouwelijkheid, of anders, of genuanceerder? Wat voor rol speelt het in uw organisatie?
Hoe kan gender awareness worden ingezet om een inclusief personeelsbeleid te voeren en wat vraagt het van uw organisatie?
Dit is geen onderwerp voor een quick fix, en soms is het ook best wel confronterend, maar uiteindelijk is het waardevol en essentieel als organisatie om hier stappen in te maken, al is het alleen maar vanwege de krapte op de arbeidsmarkt, maar vooral om geen potentieel talent mis te lopen.

Incitamentum, net even anders

De professionals van Incitamentum kunnen mensen raken. Het gaat over echte aandacht, over contact maken. Zielscontact noemen we dat. Je merkt het in je lijf, deze aanraking. Het brengt iets teweeg waarvan je voelt dat het essentieel is. Het voelt goed en je ogen gaan plezier uitstralen.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Organisatieopstellingen
  • Diversiteit in de organisatie

Deze training wordt gegeven door: