Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Europese Ondernemingsraad Directive (EOR)

EOR-kennis en praktijk

Voor wie

Medezeggenschap volgt zeggenschap is inmiddels ook het uitgangspunt bij de Europese verplichtende wetgeving. Wilt u een EOR (Europese Ondernemingsraad) oprichten? Wilt ut de EOR verbeteren en professioneler maken, dan is dit aanbod voor u zeer geschikt.

Wat kunt u verwachten

U maakt kennis met de wet of verdiept uw kennis, door goede uitleg maar ook het interactief behandelen van de directieve. Dit aanbod kan toegespitst worden op actuele vragen of uitgebreid worden met andere onderwerpen.
Het aanbod kan in aangepaste vorm ook voor Management en HRM aangeboden worden.

Toelichting

Een EOR- training maakt duidelijk welke rol iedere speler binnen de EOR, maar ook wat het speelveld is en hoe je op Europees niveau leert denken. Hoe je samenwerkt met de andere medezeggenschapsorganen en je dit vast dient te leggen. Wat zijn werkbare afspraken? Wat zijn uitdagingen door taal, cultuur, en andere wetgeving per land? Wat moet je goed organiseren?

Is de rol van de EOR duidelijk? Zijn er goede basis afspraken gemaakt over het functioneren van de EOR? Al deze zaken en meer komen op interactieve wijze aan de orde.

Incitamentum, net even anders

Onze erkende medezeggenschapstrainers met Europese en Internationale ervaring, en onze collega’s met verschillende expertise, kunnen een passend aanbod realiseren waardoor de professionaliteit van de Europese ondernemingsraad groeit en steeds weer stappen maakt.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Europese ondernemingsraad
  • BOG
  • Individuele coaching
  • Persoonlijk leiderschap