Type Training:
intensief

Locatie:
In het midden van Nederland, omgeving Utrecht.

Data:
4 November

Kosten:
Prijs: € 311,99 excl. BTW per deelnemer

Ethisch Ondernemen – Gender Awareness

Not just for profit

Voor wie

Iedereen die een verandering wenst, in het bedrijf wat men heeft opgezet, wat men heeft overgenomen, waar men werkt en door medezeggenschap betrokken is, op het gebied van duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor arbeidsomstandigheden en afvalstromen, productieprocessen, inkoop of investering.

Wat kunt u verwachten

Geen lijstje van 10 waarop u af kunt vinken wat u moet doen, maar een wezenlijke verdieping in wat u wilt op dit terrein, het bepalen van uw uitgangspunten, en op welke wijze u dit in beleid en praktijk kunt omzetten.
U kunt aansluiten bij een training met workshops, of u kunt met ons een op maat gemaakt traject verwerven, beiden zijn mogelijk.

Toelichting

Geen lijstje van 10, maar wat dan wel? Het gaat om de ethiek waar u achter staat, die bij u en uw bedrijf past, en die als een natuurlijk jasje voelt. Wanneer dat het geval is heeft het ook een meerwaarde voor uw bedrijf, is het niet een geforceerd traject, maar een natuurlijke vloeiende beweging, die voor uw medewerkers, uw klanten en uzelf een logische stap is.
Door er op een ander wijze naar te kijken, kunnen aspecten van uw bedrijf een andere wending krijgen. Zo gebruiken sommige bierbrouwerijen kun biologisch restproduct als veevoer, maar blijken er ook gezonde drankjes van gemaakt te kunnen worden.
Rugzakken uit plastic flesjes, er zijn zoveel opties die met enige creativiteit kunnen worden bedacht. Wanneer uw personeel hierbij betrokken wordt, raakt u ook de innovatiekracht aan van uw bedrijf en dat kan hele mooie zaken opleveren.

Incitamentum, net even anders

Dit aanbod wordt gerealiseerd door onze ervaren adviseurs en trainers, die bij veel bedrijven in de keuken hebben mogen kijken, maar ook ervaring hebben met op een andere manier naar bedrijfsprocessen te kijken en innovatiekracht aan te boren. Inspiratie wordt ook door andere tools ingebracht zoals bijvoorbeeld de film ‘Kinky Boots’.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Managementontwikkeling
  • Appreciative Inquiry
  • Diversiteit
  • Gender awareness

Resultaat:
Na deze workshop kun je een onafhankelijke eigen blik hebben op gender of die ontwikkelen. Je kijkt terug naar de boodschappen die je hebt meegekregen over dit onderwerp, bewust en onbewust. Deze boodschappen kunnen een andere kleuring krijgen, door stil.

Deze training wordt gegeven door: