Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Diversiteit

Non biased samenwerken

Voor wie

Organisaties die zonder bias/vooroordelen willen werken en graag een gebalanceerd werknemersbestand hebben, waarin iemands achtergrond niet meer doorslaggevend is voor de organisatie inzet van medewerkers, maar de kwaliteit van de werknemers het uitgangspunt vormt.

Wat kunt u verwachten

Inzicht in hoe bias werkt, en hoe het kan worden voorkomen. Inzicht in wat er nodig is om zonder racisme en discriminatie te werken en een inclusieve en veilige omgeving creëren in uw organisatie.

Toelichting

Black Lives Matters heeft iets aangeraakt en bloot gelegd. Als organisatie krijgt u als onderdeel van de maatschappij te maken met dit onderwerp, nu of in de toekomst. Het kan etnische achtergrond, gender, leeftijd, geloof of andere zaken betreffen.

Wanneer u inclusief werken en een veilige werkomgeving hoog in het vaandel hebt staan, dan vraagt het bewust beleid, maar eerst ook bewustzijn om dit mogelijk te maken.

Incitamentum is een team wat bestaat uit diversiteit en dit als een cadeau ervaart. De werkwijze die hieraan ten grondslag ligt dragen we graag uit door onze methodiek in te zetten bij organisaties die ook dit belang zien en hierin willen bewegen.

Incitamentum, net even anders

De professionals van Incitamentum kunnen mensen raken. Het gaat over echte aandacht, over contact maken. Zielscontact noemen we dat. Je merkt het in je lijf, deze aanraking. Het brengt iets teweeg waarvan je voelt dat het essentieel is. Het voelt goed en je ogen gaan plezier uitstralen.

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Organisatieopstellingen
  • Gender awareness

Deze training wordt gegeven door: