Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Choose your battles

Er zijn veel onderwerpen die van belang zijn. U vindt alle onderwerpen belangrijk. U gaat met volle energie met alles aan de slag. U bent overtuigd van bepaalde zaken en draagt ze graag uit.

Uw organisatie, uw collega’s, uw klanten, uw gesprekspartners waarderen uw inzet en betrokkenheid, maar vinden het wellicht wat veel. U ervaart weerstand. Ze zouden wellicht graag zien dat u prioriteiten aanbrengt, keuzes maakt en niet alles meteen in één keer wilt bereiken.

De training en/of coaching gaat over dit proces waarbij ‘gedownchunckt’ wordt, ‘gescrumd’ en SMART geformuleerd. Met andere woorden: u ontwikkelt bereikbare en haalbare stappen, brengt ze in kaart, ontwikkelt een strategie, een positieve communicatiestijl en maakt een duidelijk plan voor de uitvoering, welke uw effectiviteit zal bevorderen.
En boven alles: u gaat ook nog plezier aan deze voorpret beleven!

Onze trainingen zijn makkelijk als maatwerk aan te bieden. Wilt u de training voor uw eigen bedrijf, team of organisatie, dan horen we dit graag. Onze trainingen kunnen ook in de Engelse taal aangeboden worden.

U bent geïnteresseerd?
Mail dan naar info@incitamentum.com
of bel met: 06 8156 71 50

English Information

Choose the war

Not everything is worth a fight. In this course we teach you how to weigh your options.
Download Leaflet