Locatie:
Omgeving Utrecht

Data:
11 maart 2024 (ENG) en 13 maart 2024 (NL)

Kosten:
260 euro p.p excl. btw

Korting:
Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Indien u een introducee meeneemt, ontvangt u 5% korting.

CHAT-GPT Introductie voor Ondernemingsraden

Is CHAT-GPT een interessante gesprekspartner, een robot die voor je werkt, of iets anders?

Ontdek de mogelijkheden van een zelfdenkende machine tijdens onze workshop over CHAT-GPT, georganiseerd door internationaal technology lawyer Khaoula El Ahmadi, gespecialiseerd in AI en Privacy, in samenwerking met Incitamentum. CHAT-GPT is in staat op basis van alle beschikbare informatie op het internet analyses te maken, teksten te schrijven, samenvattingen te genereren en teksten in specifieke stijlen te produceren.

Is CHAT-GPT een interessante gesprekspartner, een robot die voor je werkt, of iets anders? Hoe kun je er handig mee werken als je het wilt inzetten? Deze vragen ga je zelf ervaren via dummy-accounts tijdens de workshop. De stoelen via Artificiële Intelligentie (AI) ontworpen in het Centraal museum vielen helaas voorover, dus een wondermiddel is AI de nog niet.

De workshop, inclusief een eenvoudige maaltijd, vindt plaats op 13 maart van 16.00 uur tot 20.30 uur in de omgeving van Utrecht. De kosten bedragen € 260,- excl. BTW per persoon. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Indien u een introducee meeneemt, ontvangt u 5% korting. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan tot voor 26 februari via ttajiri@incitamentum.com, t.a.v. Tanea Tajiri. Na aanmelding ontvangt u een betalingsverzoek, en na betaling ontvangt u een bevestiging van de inschrijving. Wees er snel bij om verzekerd te zijn van uw plek!

English Information

CHAT-GPT Introduction for Works Councils

Join us for a workshop on CHAT-GPT, led by international technology lawyer Khaoula El Ahmadi, specializing in Privacy and AI. Khaoula, a frequent user of AI, particularly CHAT-GPT, will provide insights into its usage, practical applications...
Download Leaflet

Deze training wordt gegeven door: