Type Training:
Eendaagse

Locatie:
Omgeving Utrecht

Data:
29 mei 2024 (NL) en 26 juni 2024 (ENG)

Kosten:
350 EUR p.p ex btw.

ARBO Introductie

Klanten waarderen Evard omdat hij de stof op een toegankelijke manier presenteert en zeer herkenbare voorbeelden gebruikt, waardoor deelnemers betrokken blijven.

ARBO is een boeiend onderwerp wanneer het op een interessante en praktijkgerichte manier wordt gepresenteerd, en wanneer het direct aansluit bij de uitdagingen die je in je werk tegenkomt. Evard Boon, een deskundige op het gebied van veiligheid, beschikt niet alleen over uitgebreide kennis van de ARBO-wetgeving, maar ook over expertise in medezeggenschap en praktijkervaring. Zijn interactieve aanpak en levendige voorbeelden zorgen ervoor dat de hoeveelheid informatie niet overweldigend is en direct herkenbaar wordt.

Klanten waarderen Evard omdat hij de stof op een toegankelijke manier presenteert en zeer herkenbare voorbeelden gebruikt, waardoor deelnemers betrokken blijven.

De introductiebijeenkomst vindt plaats op 29 mei van 09.00 uur tot 17.00 uur in de omgeving van Utrecht. Om een interactieve ervaring te waarborgen, is het aantal deelnemers beperkt tot 15 personen. De kosten bedragen € 350,- per persoon, exclusief BTW.

Aanmelden kan via ttajiri@incitamentum.com, t.a.v. Tanea Tajiri. Na aanmelding ontvangt u een betalingsverzoek en uw deelname wordt definitief zodra de betaling is ontvangen. U ontvangt vervolgens een bevestiging en verdere details over de bijeenkomst. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

English Information

ARBO/Law on Health and Safety Introduction

ARBO becomes relevant when it resonates with your own workplace experiences and concerns. Often, we only become aware of the hazards or effects of Health, Safety, and Wellbeing policies and practices years after encountering specific workplace conditions
Download Leaflet

Deze training wordt gegeven door: