Locatie
Op aanvraag

Datum
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Arbeidsmarkt audit

Werving en selectie, een check-up

Voor wie

Voor organisaties zich willen wapenen tegen de komende uitstroom van ‘ouder’ personeel ne hier proactief in willen optreden. Zeer geschikt voor organisaties die hun doelstellingen aan nieuwe markten profileren.

Wat kunt u verwachten

In zeer korte tijd een concrete en heldere analyse over uw inspanningen op zowel de instroom als de doorstroom en uitstroom.
Dit is een vertrekdocument voor inhoudelijke discussie.

Toelichting

De arbeidsmarkt fluctueert en maakt het lastig om het langere termijnperspectief in het oog te houden. Het fluctueren van de arbeidsmarkt door demografische en andere ontwikkelingen, zoals de Babyboomers die uitgaan stromen, maken een pro-actief beleid noodzakelijk.

Daarnaast vraagt de nieuwe/ huidige generatie jongeren, de Y-generatie, een andere benadering en bedrijfsinrichting. Om voldoende juiste mensen voor uw organisatie te vinden heeft Incitamentum een beleidsinstrument ontwikkeld. Daarmee wordt zichtbaar gemaakt waar kansen voor uw organisatie liggen. Basis vormt de audit die onafhankelijk en kritisch inzichten over uw positie op de arbeidsmarkt geeft. Daarna wordt een actieplan opgesteld waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Incitamentum, net even anders

De senior professionals van Incitamentum helpen uw organisatie zo om toekomstige personeelsproblemen te voorkomen.
Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

Hieronder staan nog specifieke programma’s die voor u ook inzetbaar kunnen zijn:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Leiderschapsontwikkeling

Wij adviseren u ook het boek over Jobcarving te bekijken op deze site.